Itt az új HelloBaby!

2015. június-júliusi számunkat már keresheted is az újságosoknál! Íme egy kis ízelítő a tartalomból:
– A petevezeték átjárhatósági vizsgálat az elsők között van, amit a nőgyógyász kezdeményez, ha gondok vannak a nő termékenységével. Megtudhatod, milyen módszerek állnak rendelkezésre, és milyen tapasztalatokról számolnak be azok, akik átestek rajta.
– Ismét bemutatjuk egy család születésének történetét: megtudhatod, hogyan lehet a kitartó, türelmes várakozás és próbálkozások közepette megőrizni a mindennapi élet normalitását. Zsanett azt is elárulja, mi az, amin szerinte sok minden múlik: kérdezni, kérdezni és kérdezni, hogy képben legyünk arról, mi és miért történik a lombikeljárás során.
– Kevesen vannak tisztában azzal, mit is nyújt pontosan az “alap” terhesgondozás, amely minden biztosított kismamának alanyi jogon jár. Petrik Zita védőnő szakértőnk azt is megmutatja, miben változott az idei évtől bevezetett új rendszer a korábbi gyakorlathoz képest.
– Megtudhatod, múlik-e azon bármi is, mikor vágják el a köldökzsinórt. Vajon érdemes megvárni, amíg megáll benne a lüktetés?
– Gondolkodtál már a Szuperanyuk titkán? Hogy vajon mitől megy nekik minden olyan tökéletesen? És akiknek nem megy, az rossz anya?
– Sződy Judit pszichológus szakértőnk a fejlődés hat hónapos és egyéves kor közötti időszakát foglalja össze abból kiindulva, hogy szülőként hogyan támogathatod leginkább kisbabád fejlődését. Cikkét hasznos infógrafika egészíti ki a magazin utolsó oldalán: a fejlődés mérföldköveit láthatod ott egyetlen, jól áttekinthető táblázatban összefoglalva.
– Nyáron többször is fel szokott vetődni a nyilvános szoptatás kérdése, ami meglehetősen megosztja a közvéleményt. Vagy csupán látszólag vannak sokan, akik forgatják emiatt a szemüket?
… És még sok egyéb, fontos információkat tartalmazó cikket találsz legújabb számunkban! Ha kedvet kaptál, legyél Te is olvasónk!

Hozzászólások