A július-augusztusi HelloBaby! tartalmából

Címlapsztori:

Így utazz a kicsivel! Összegyűjtöttük a külföldi álomszállásokat, utánajártunk, milyen veszélyek leselkednek a gyermekekre a nyaralás során, és arra is választ adunk, mi a teendő, ha hosszabb repülőútra készültök a babával.

Babát tervező pároknak:

Pempő, csíra, bogyó – ezek a “csodaszerek” vajon tényleg segítenek a babatervezésben? Ha nem jön a baba, milyen természetes készítmények siethetnek a segítségünkre? És ezek vajon tényleg hatékonyak?

Párkapcsolati leckék, avagy mi a teendő, ha csökken a libidó, pláne, babaprojekt idején? És vajon hogyan lehet stabilizálni a párkapcsolatunkat? Tíz tippünk ebben nyújt segítséget.

Ha már úton a baba:

Hol jó szülni? Anyukák külföldi szülésélményét gyűjtöttük egy csokorba. Kiderül, kik az otthonszülés bajnokai, és kik szülnek szívesebben luxuskörülmények között.

Fókuszban a visszerek – A nyári időszakban hamarabb előjönnek az undok erecskék, ám van megoldás! Tippeket adunk a megelőzésre!

Itt a baba:

Mozogj együtt a babáddal! Jógázz, tornázz, táncolj – érezd jól magad, és vidd a kicsit is magaddal!

Nő a baba!

Az Anyakanyarban Farkasházi Réka és Gubás Gabi színésznők nyaralós élményeikről mesélnek, és azt is elárulják, hogyan vágnak neki a nagy útnak.

Intelligencia és táplálkozás, avagy mit egyen a gyerek, hogy rendben legyen az IQ-ja? Egy friss kutatás eredménye kapcsán jártunk utána annak, hogy melyek az “okosító” táplálékok?

És még sok más hasznos írás és információ, amire szükséged lehet a Nagy Kaland során!

Hozzászólások