Itt az új HelloBaby!

Már keresheted április-májusi számunkat az újságosoknál és a hipermarketekben! Ne maradj le a megújult HelloBaby! egyetlen számáról sem!

Magazinunk minden számában olvashatsz a babát tervező párokat érdeklő témákról. Ezúttal a lombikbébi programok történetében kalandozunk egy kicsit: gondoltad volna, hogy a világ első lombikbébije már 37 éves? Magyar kistestvére pedig kereken tíz évvel fiatalabb! Közkedvelt “Család születik” rovatunkban Nóra történetével ismerkedhetsz meg, akinél számos ok miatt végül másfél petefészket kellett eltávolítani. Csodával határos módon, saját módszere segítségével mégis helyre tudta állítani termékenységét. Már már két egészséges gyereknek örülhetnek!
Ha ti is termékenységi gondokkal küszködtök, tapasztalhatjátok, mennyire kemény próbatétellé válik egy idő múlva mindez párkapcsolatotok számára. Ezért három olyan könyvet ajánlunk figyelmetekbe, amelyekkel új, még biztosabb alapokra helyezhetitek egymáshoz való viszonyotokat.
Várandósoknak szóló rovatunkban a kellemetlen, éjszakai álmot is megzavaró lábikragörcsről, az anya-magzat kapcsolatanalízis jótékony hatásáról olvashatsz. Napjaink egyik legvitatottabb kérdéséről, a kérésre végzett császármetszésről is találsz fontos gondolatokat. Figyelmedbe ajánljuk babakelengye listánkat, amely megkönnyíti a beszerzést, és legszükségesebb holmikra összpontosít.
Számunk középpontjában ezúttal a bababarát kórházak állnak. Megismerkedhetsz azzal, mit is jelent ez pontosan a gyakorlatban, mire számíthatsz, ha bababarát kórházban szülsz, és vajon hogyan lehet pihenni akkor, ha mindvégig melletted van a baba. Szülésznő válaszol a gyermekágyas időszak leggyakoribb kérdéseire gátsebről, vérzésről, korábbi alakod visszaállásáról, majd szó esik arról is, hogyan változhat a termékenység és a szexuális vágy a szoptatás idején.
Kétségtelen, hogy kicsik mellett alaposan megváltozik az életünk! Magazinunkban számtalan tippet olvashatsz arról, hogyan teheted gördülékenyebbé, emlékezetesebbé a mindennapokat, hogyan találhattok élvezetet a gyerekekkel töltött időszakban. Ennek kapcsán ezúttal a testvérféltékenységről, a legkedvesebb kinti és benti játékokról, no meg a bababarát nyaralási lehetőségekről olvashattok. Mert bizony, itt az idő, hogy terveket kovácsoljatok a nyárra!

Hozzászólások