Mindful Mama Jógatábor

Magyarország első olyan jógatábora, ami kifejezetten az anyukákat szólítja meg. A különlegessége, hogy nem kell otthon hagyni a  gyerekeket! 

A projekt megálmodója két jógaoktató anyuka, akik szeretnék ha az édesanyák Magyarországon a jóga által az anyaság legszebb oldalát élnék meg? Hogy miért? Mert ilyet sehol nem találni. Egy ilyen jógatábor az egész életet megváltoztathatja. Ùj szokások, barátságok, nézőpontok alakulnak ki, melyek a mindennapokat feltöltik és erőt adnak.

A tudatosság a kulcsszava a tábornak. A három nap alatt az anyukák napi kétszer jógáznak, vegán – egészséges ételeket fogyasztanak, meditálnak, különbözö technikákat tanulnak a tudatosságra, alternatív gyógymódot tanulnak (aromaterápia, ayurvéda).

A babákra gyermekprogram vár képzett gyermekvigyázó személyében, amíg az anyukák reggeli és esti jógán vesznek részt. Délutáni workshopok közösen történnek a gyerekekkel.

A hosszú hétvége során megtapasztalhatják, hogy mind egyek vagyunk és mégis különlegesek. Az anyaság nem egy akadály, hanem egy tudatosan megélnivaló szerep, élethelyzet és életszakasz.

Napi kétszeri étkezés biztosított vegán ételkülönlegességekkel. Számos meglepetés vár az anyukákra és babájukra, mint pl. ajándekcsomag, fotózás, masszázs…stb.

További infó a táborról: https://www.mindfulmamamozgalom.com/a-tabor/

Oszd meg ha tetszett, hogy más is láthassa!

Legyél Te is rendszeres olvasónk! ITT http://hellobaby.hu/index.php/hellobaby-magazin-elofizetes fizethetsz elő a HelloBaby! magazinra, amely kéthavonta jelenik meg.

Hozzászólások