Csodálatos gyógyulások

Nincs annál nagyobb öröm, mint amikor legféltettebb kincsünket, a gyermekünket egészségesnek tudhatjuk. Különösen akkor, ha szemünk fénye egy hosszan tartó betegségből felgyógyulva, megannyi vizsgálat, aggodalom és küzdelem után újra önfeledten játszhat barátaival és teljes életet élhet.

A 15 éves K&H gyógyvarázsa szülők megindító történeteit várja, amivel a beküldők gyermeküknek egy óriás macit, az általuk megjelölt intézménynek pedig 1 millió forint értékű eszköztámogatást nyerhetnek, ha pályázatuk kiválasztásra kerül.

Július 20-ig lehet jelentkezni a K&H gyógyvarázs: gyermekem varázslatos gyógyulásának története pályázatra. A szülők a khgyogyvarazs.hu oldalon keresztül küldhetik be megindító, 150 szavas történetüket, amivel köszönetet mondhatnak az egészségügyi dolgozók munkájáért, és reményt adhatnak azoknak, akik nap mint nap küzdelmes harcot vívnak gyermekük egészségéért.

„A hazai gyermekellátásban dolgozóknak számos nehézséggel kell megküzdeniük – alulfinanszírozottság, túlterheltség,gyakran anyagi és megélhetési gondok -, de a gyermekek szeretete, a gyógyításuk iránti hivatástudat motiválja őket a mindennapokban. Szaktudásuknak, az innovatív eljárásoknak és műszereknek köszönhetően ma már számos súlyos betegség gyógyítható: míg az 1950-es években a daganatos gyermekek mindössze 10 százaléka, ma már 75-80 százalékuk meggyógyul. Egy-egy ilyen betegség azonban óriási megpróbáltatás az egész család számára, amely során nélkülözhetetlen lelki támogatást nyújthatnak a pozitív példák” – emelte ki Dr. Tímár Krisztina, Országos Gyermekegészségügyi Intézet, klinikai kutatások referense.

Oszd meg ha tetszett, hogy más is láthassa!

Legyél Te is rendszeres olvasónk! ITT http://hellobaby.hu/index.php/hellobaby-magazin-elofizetes fizethetsz elő a HelloBaby! magazinra, amely kéthavonta jelenik meg.

Hozzászólások