Életét vesztette a hasba rúgott kismama magzata

Életveszélyes sérülést szenvedett Kutason egy kismama, akit egy fiatalkorú fiú bántalmazott. A magzat életét vesztette – írja a sonline.hu.

A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság életveszélyt okozó testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást egy fiatalkorú fiú ellen.

– Kutason a Szabadság utcában még tavaly júliusban több személy keveredett szóváltásba, ami a későbbiek során tettlegességig fajult – tájékoztatott a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószolgálata. – A két csoport tagjai botokkal, kövekkel, vascsövekkel felfegyverkezve püfölték egymást. A helyszínről a rendőrök több személyt is előállítottak a Nagyatádi Rendőrkapitányságra, akik ellen csoportosan, felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás. A bántalmazásnak azonban tragikus vége lett, amikor egy, a helyszínen tartózkodó 30 hetes várandós kismamát megrúgtak, aki olyan súlyos sérülést szenvedett, hogy életét csak az orvosi beavatkozás tudta megmenteni, de magzata életét vesztette.


Hozzászólások