Dinka az ős, de hős

Február 15-én indult a mozikban az Ősember – Kicsi az ős, de hős című mese a Wallace és Gromit és a Csibefutam rendezőjétől, a négyszeres Oscar-díjas Nick Parktól. Szuper cuki és kicsit gyagya őskori gyurmafigurák küzdenek meg a fejlett bronzkorszak bajnokaival.

A megszokott kifacsart humor helyett ez a film egy végtelenül aranyos mese lett, vicces és nagyon szerethető hősökkel, mint Kutylac, a vaddisznó-kutya, vagy Öcsi, a kicsit talán felelőtlenül bátor őskisfiú és Puska, a bronzkori szőke bajnokcsaj, aki lányként rázza össze a kicsit gyagya őskori törzset egy igazi aranycsapattá.

Mint minden mesében, az Ősember – Kicsi az ős, de hősben is van egy szörnyűséges főgonosz, ő a zsugori és borzasztóan pénzéhes Kupor nagyúr, aki el akarja foglalni a kőkori ősemberek völgyét. Kupor magyar hangja Alföldi Róbert, parádézott ebben a szerepben, kevés hozzá hasonlítható zsarnok figurát láthatunk mozivásznon.

Felnőttként is egy kedves élmény, pihentető kikapcsolódás az Ősember – Kicsi az ős, de hős, de talán Kupor és Alföldi a legszórakoztatóbb szál, ami miatt érdemes megnézni ezt a mesét.

Ha ti is láttátok már, vagy megnézitek a hétvégén a film forgalmazója jóvoltából kisorsolásra kerül 10 db Ősember – Kicsi az ős, de hős nyereménycsomag* azok között, akik megírják emailben, hogy hogyan érkeznek meg az ősemberek a pályára?

A választ erre az email címre küldd! osember@mozinet.hu

*Nyereménycsomag tartalma: mozinet filmnapok feliratú vászon táskában, egy kis méretű plakát, 4 matrica a főszereplőkről és egy notesz.
A játék vége: március 2.
A nyertesek email-ben kapnak értesítést.

Oszd meg ha tetszett, hogy más is láthassa!

Legyél Te is rendszeres olvasónk! ITT! http://hellobaby.hu/index.php/hellobaby-magazin-elofizetes fizethetsz elő a HelloBaby! magazinra, amely kéthavonta jelenik meg.

Hozzászólások