Magyar Ízek Tavaszi Vására

A tavasz első napjait a legfrissebb hazai kistermelői finomságokkal köszönti a Magyar Ízek Vására, melynek központjában most a legkülönfélébb sonkák és sertéshústermékek állnak. Az is megtalálja a számítását, aki már a húsvétra készül, hiszen az ünnepi sonkák, kolbászok sora is felvonul a mustrán! De természetesen a tavaszi asztal minden egyéb hamisítatlan magyar íze is fellelhető lesz a vásári forgatagban, így kézműves sajt és tejtermékek, lekvárok, zöldségkrémek, gombakészítmények, mézek, csokoládék és édességek, liofilizált gyümölcsök, tésztafélék, fűszerek, vad és haláruk, valamint gyümölcsszörpök, bor- és pálinkakülönlegességek várják a látogatókat.

Az esemény két napja alatt folyamatos kóstolók, gyermekelőadások, autentikus zenei programok és gasztronómiai bemutatók teszik még élménydúsabbá a vásárlást.

A vásárra a belépés és a kiegészítő programokon való részvétel ingyenes!

Időpont: 2018.március 3–4.

Nyitvatartás: 
2018. március 3., szombat 10:00–20:00
2018. március 4., vasárnap 8:00–18:00

A vásár a Várkert Bazár fedett rendezvénycsarnokában található, bejárat az Ybl Miklós tér felől.

Web: www.facebook.com/magyarizek, www.magyarizek.hu

Elgondolkodtató film a hazai élelmiszerekről!#elemiszer #magyarelelmiszer #etkezes #kornyezetszennyezes

Közzétette: Magyar ízek – 2015. január 12.

A Magyar Ízek Tavaszi Vásárát az Agrármarketing Centrum,a Földművelésügyi Minisztérium és a Nemzeti Kulturális Alap támogatja,az esemény együttműködő partnere a Várkert Bazár.

Oszd meg ha tetszett, hogy más is láthassa!

Legyél Te is rendszeres olvasónk! ITT! http://hellobaby.hu/index.php/hellobaby-magazin-elofizetes fizethetsz elő a HelloBaby! magazinra, amely kéthavonta jelenik meg.

Hozzászólások