Megszületett Niki Belucci gyermeke

Niki Belucci sokat küzdött azért, hogy gyermeke lehessen. Három vetélés után sem adta fel, és végül lombikbébi-program keretében megszülethetett első gyermeke. Rajongóival Instagram oldalán osztotta meg érzéseit kisfia érkezéséről.

Nem is tudom hogyan fogalmazzam meg azt,ami most bennem kavarog. Annak ,akinek nincs gyereke ez nagyon nyàlas lesz ,de muszàj megosztanom veletek. Velem voltatok jòban rosszban, így ez is ide tartozik:)))) Egyszerûen àlmomban nem gondoltam volna,hogy anyànak lenni mit jelent igazàn!! Vàgytunk a babàra nagyon ,azt hiszem ez nem titok:))) de sosem tudtam anyukàm mit èrezhet iràntam ès nem arra gondolok,hogy szeret-e vagy sem:))) ❤️mert azt tudom ,hogy igen ès termèszetesen èn is ôt ,de ez az èrzès ismeretlen volt!!! ?Erre nincs szò sajnos!! ? Ez több,mint szeretet ès szerelem !!! Ezèrt èrdemes lètezni!!!! Ez maga az èlet èrtelme ès ezt csakis akkor tapasztaljuk, ha àtèljük!!!!! Amíg èlek a csalàdom lesz szàmomra a legfontosabb? ès azt tûzon?-vízen?keresztûl vèdeni fogom!!! Köszönöm anyukàmnak ?‍?‍?azt a rengeteg szeretetet ès aggòdast,törôdèst ès fàradsàg nèlküli èjszakàzàsokat:)) ,amit kaptam/kaptunk ès ,amit èn is adhatok màr a kisfiamnak?? Kívànom tiszta szívembôl ?minden pàrnak,akik babàt szeretnènek ,hogy minnèl hamarabb jöjjön össze nekik? !!!!!!!! Ès tudom,hogy nincs Anyàk napja ,de minden ANYUKA elôtt tiszteletem!!!!! ?Mèrhetetlen,amit ôk kèpesek adni ès elviselni ! Legyen az mondjuk,ne menjünk messzire mèg friss az emlèk:)) akàr a szülès:)) Köszönöm Dr. Vereczkey Attilànak?‍⚕️, hogy annyi beteg mellett,mindig 100%-os figyelmet kaptunk ès sikerült vègre a babànkat a Petriben összehozni☺️???, ès az èn dràga szülèsz-nôgyògyàszomnak ??‍⚕️Varga Cecíliànak Illetve a csoda szülèsznômnek Tudja Heninek??‍⚕️ ès nem utolsò sorban a szerelmemnek???❤️ ,aki èjjel fèl2-tôl ?fogta a kezemet ès vègig hôsiesen àllta a sarat ès egy pillanatra sem hagyott magamra ,pedig néha èn magamat sem viseltem:))) Nem is hùzom tovàbb a szòt. Köszönöm a Szent Jànos Kòrhaz? csecsemôseinek ès a nôvèrkèknek azt a figyelmessèget ès önzetlen segítsèget ,amit itt kaptunk. Örülök,hogy itt adhattam èletet a mi kis kincsünknek. ?? Ilyen egy boldog es elègedett baba ,aki 2.nap màr mosolygott???ès ezzel a kèppel bùcsùzunk is az osztalyròl!! Ui: köszönöm a baràtaimnak,akik vègig tàmogattak ebben a nehèz idôszakban is!! ?‍♀️?‍♀️?‍♀️?‍♀️?‍♀️❤️❤️

A post shared by Niki Belucci Official Hungary (@djnikibelucciofficial) on

Gratulálunk a babához!

Összeállította: Kamenská Veronika

Oszd meg ha tetszett, hogy más is láthassa őket!

Legyél Te is rendszeres olvasónk! ITT! http://hellobaby.hu/index.php/hellobaby-magazin-elofizetes fizethetsz elő a HelloBaby! magazinra, amely kéthavonta jelenik meg.

Hozzászólások