Szinetár Dóra megmutatta kisbabáját

Szinetár Dóra Instagramon osztotta meg az örömhírt rajongóival az alábbi képpel és a baba nevében írt levéllel, amelyben részleteket is elárult a kicsiről.

"Hahó Világ! Tisztelettel jelentem, megérkeztem! Nevem Makranczi Benjámin, és vasárnap este láttam meg a napvilágot (holdvilágot) Anyukám és Apukám (meg persze a tesóim és nagyszüleim) legnagyobb boldogságára. Dr. Siklós Pali bácsi szülészorvos, és Csűrös Erzsike szülésznő hihetetlen szeretettel, és valódi figyelemmel csodálatosan segítettek nekem, meg Anyának, első nagy utam megtételében, Apa pedig együtt lélegzett velünk végig, amíg a vízből vízbe megérkeztem, szerető, odafigyelő, igazán otthonos környezetben. Gyengéden születtem, valóban, ahogy ők mondják itt a kórházban, így Anya is nagyon jól van, megyünk is már haza! Mindenkinek szép napot, és boldog életet! Üdvözlettel: Benji 2017.09.20 Róbert Károly Magánkórház "

A post shared by Szinetár Dóra Official (@szinetardora) on

Gratulálunk a babához!

Oszd meg ha tetszett, hogy más is láthassa őket!

Legyél Te is rendszeres olvasónk! ITT http://hellobaby.hu/index.php/hellobaby-magazin-elofizetes fizethetsz elő a HelloBaby! magazinra, amely kéthavonta jelenik meg.

Hozzászólások