Bababvárók – A kórházválasztó

Az Anyák az Anyákért Alapítvány
Babavárók – Kórházválasztó Középpontban a NŐ, aki gyermeket szeretne címmel

rendezvényt szervez 2017. szeptember 23-án a Lurdy Házban 10-17 óráig.

A rendezvényre kismamákat várnak, valamint babát tervező párokat, illetve akik keresik az utat a szülővé váláshoz. Valamint azokat, akik szeretnének több budapesti állami kórházat annak szellemiségét, szakembereit megismerni, mert épp kórház vagy orvos választás előtt állnak.

A civíl kezdeményezést, 2 anyuka szervezi kisgyerekek mellett, Niklesz-Varga Éva, és az ötletgazda Almádi Zsuzsanna, ők az alapítvány alapítói, akik lelkesen vetették bele magukat, 4 gyerkőccel, családdal a hátuk mögött.

Ilyen jellegű kezdeményezés nem volt még az országban, amely a családdá válást segíti, és az ezen az úton járó párokat, legyen az az út, bármilyen rögös is.

“Ha egy nő gyermeket szeretne, a szívében ott van a vágy, na ő mindenre képes!” Almádi Zsuzsanna is így volt ezzel, így nem a levegőbe beszél. (11 év várakozás után, petesejt donációval született a kislánya 2014-ben)

Akik kilátogatnak a rendezvényre, azok útmutatást kaphatnak, melyik az az út, ami az ő élethelyzetükre szabva elvezetheti őket a gyermekhez.

Természetesen a rendezvény INGYENES a látogatók számára!
(Nagyon fontos! NEM Baba-Mama Expo lesz, mert itt a családokat a kívánt terhességig, illetve a baba születéséig segítik.)

További információk rendezvényről: babavarok.hu

Legyél Te is rendszeres olvasónk! ITT http://hellobaby.hu/index.php/hellobaby-magazin-elofizetes fizethetsz elő a HelloBaby! magazinra, amely kéthavonta jelenik meg.

Hozzászólások