A július-augusztusi HelloBaby! tartalmából

 

Ha lemaradtál róla, de szeretnéd megvenni, utólag is megrendelheted! Nincs más tennivalód, mint írni nekünk a terjesztes@amedia.hu címre!

Címlapsztorink:

Boldog nyári babák – Cikkeikben olvashatsz a gyöngéd bőrápolásról, szakértői tippeket adunk a szoptatáshoz, és összeírtunk pár egyszerű pürés receptet is, ha közeleg a hozzátáplálás ideje.

Babát tervező olvasóinknak:

– Kettesben a babáért – A boldogság és a napfény szigetei Madeirától Ciprusig: 10 romantikus búvóhely a babát tervező pároknak.

– Gyermekpótló kedvencek – Hogyan nevelhetnek minket türelemre és felelősségre kis házi kedvenceink?

– Távozz tőlem stressz! – Aki magánélete, vagy épp terméketlensége miatt állandósan stresszel, kisebb eséllyel esik teherbe. Vajon hogyan lehet legyőzni a stresszt? Több cikkben is foglalkozunk a kérdéssel. Azt például tudtad, hogy sokszor az is elég, ha nevetsz egy jóízűt?

Ha már úton a baba:

– Te jó ég, hova tűnt a testem? Szülész-nőgyógyásszal vettük végig a várandósság okozta testi változásokat (bőr, haj, mell), és azok miértjét.

– Foglalkozása: segítő – Egyre többet halljuk, de vajon tudjuk-e pontosan, ki is az a perinatális tanácsadó, és miben tud segíteni a 9 hónap alatt?

Itt a baba:

– Mi az pelenka dermatitis? Összeírtuk a legfontosabb tudnivalókat a pöttyökről, amelyeket pelenka kiütésként ismerünk.

– Mekkora lesz a gyermekem: óriás, vagy törpe? Megjósolhatók-e a méretek, és mit tegyünk, ha a baba hossza nem felel meg az előírásoknak?

 

És még nagyon sok más hasznos információ, amire szükséged lehet a Nagy Kaland során!

 

Hozzászólások