Mágia segített a meddő asszonynak

Claire Andersonnal azt mondták, nincs esélye a természetes gyermekáldásra, ő azonban ma már két gyermek boldog édesanyja. Egy „boszorkánynál” tett látogatás ugyanis mindent megváltoztatott – állítja a 28 éves nő, aki súlyos policisztás ovárium szindrómában szenvedett, a férj pedig nagyon alacsony spermiumszámmal rendelkezett, tehát az orvosok semmi jóval nem kecsegtették a már akkor két éve próbálkozó párt. Tudták, hogy már csak a lombikprogram segíthet, ám a megfelelő pénzösszeg nem állt a rendelkezésükre – írja a Daily Mail.

Ekkor hozta össze a sors a kétségbeesett asszonyt Wendyvel, a mágusnővel, aki csakratisztítást javasolt. A pár szkeptikusan állt a kérdéshez, ám belementek, hisz más reményük nem volt. Emellett életmódbeli változtatásokat is bevezettek, letették a cigarettát és leadtak néhány kilót.

Pár alkalommal részt vettek a „boszorkányos” kezeléseken, tanulmányozták a holdfázisokat és a holdnaptár szerint programozták együttléteiket a javasasszony útmutatása szerint. Termékenységszimbólumokat is alkalmaztak a rituálék során, például a tojást. Sokat beszélgettek, bizalmat és reményt adva egymásnak.

Alig hat hónap múlva Claire máris állapotos lett első gyermekével, majd egy évvel később második gyermekük is megfogant. „Nem tudom, hogy valóban a varázslat segített-e vagy az, hogy elengedtük magunkat és a problémáinkat, de tény, hogy működött a dolog. Az anyaság a legcsodásabb dolog a világon, mindig hálás leszek Wendynek” – nyilatkozta a családanya.

 

Hozzászólások