Súgnak a csillagok: mikor érdemes próbálkozni

Nem csak romantikus, de hasznos is a telihold vizslatása – ha teljes terjedelmében világít az égen, azt jelenti: ideje ágyba bújni, és gyermeket nemzeni. A csillagok elárulják, mikor van a legnagyobb esélye a gyermekáldásnak!

Szórakoztatóbb szex

A babát tervező párok a sorozatos kudarcok után idővel már feladatként tekintenek a szexre, és lelkesedés helyett inkább céltudatosan bújnak ágyba. Az asztrológia a szexet – és a „babaprojektet” – szórakoztatóbbá, lazábbá és természetesebbé teheti, ráadásul könnyen követhető, biztonságos és költségkímélő módszer. A csillagállásból és a születési képletben szereplő szimbólumokból (ehhez asztrológus szakértő kell) következtetni lehet a fogantatás legkedvezőbb időpontjára, ám fontos kiemelni: garancia nincs, hiszen a baba megfoganása nem a mi kezünkben van. Hogyan lehet bevonni az asztrológiát szexuális életünkbe a gyermekáldás és a móka kedvéért?

Figyeld a teliholdat!

A mindennapi ember számára az asztrológia igen bonyolult tudomány, így az a legegyszerűbb, ha a Holdat és annak fázisait figyeljük. A bőségnek és termékenységnek legjobban a telihold kedvez, de a növekvő Hold szintén nagyon jó fázis a fogamzáshoz. Felhős idő esetén – vagy ha csak szimplán elveszítjük a fonalat – sincs probléma, a Holdnaptár segítségével pontosan nyomon követhetők az egyes fázisok.

A következő hónapokban az alábbi napokon világít az összebújásra szólító telihold:

november 10., december 10., január 9, február 7.

 

Kövesd a bolygóórákat!

Természetesen nem minden nő ciklusa követi a Hold ciklusait, ezért a termékeny napok meghatározásához és a szexuális aktusok időzítéséhez érdemes a bolygók állását is figyelembe venni. Hogy melyik bolygó hogyan befolyásolja a női ciklust és a termékenységet, kiderül a november-decemberi HelloBaby! magazinból!

Ha a cikkből már ismerjük, mikor érdemes próbálkozni, de nem tudjuk, melyik bolygó, mikor áll a megfelelő helyen, hívjuk segítségül az internetet. A http://www.astrology.com.tr/planetary-hours.asp címen elég csak tartózkodási helyünket és a pontos időt beírni, máris kiad egy táblázatot a nappali és éjszakai bolygó órákról.

MAGAZINUNKAT KERESD AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Hozzászólások