Gyógynövény férfiaknak

Ha a fogantatás elmaradása a férfira vezethető vissza, rajta van a sor, hogy felelősségteljesen és tudatosan fogyasszon gyógynövényeket.

Segítség a leendő apáknak
Ajánlható a zeller, amely idegkisimító, vízhajtó és potencianövelő hatása miatt sokak számára ismert, de figyelemre méltóan képes hozzászólni a sav-bázis egyensúly fenntartásához is. Erőt ad a testnek és védelmezi azt. Ha a gyökerét nyersen fogyasztják, nem marad el a genitális szervekre ható erősítő és serkentő ereje. 
Kiváló növényünk a tök, amely szintén a férfiak számára segítség, hiszen E-vitamin tartalma miatt hatásosnak mutatkozik prosztatapanasz és meddőség esetén. Magjának hidegen sajtolt olaját keverjük bele salátákba, öntetekbe, de fogyaszthatjuk magát a magot nyersen, pirítás nélkül is. 
A perui macagumóról azt tartják: új életerővel ruház fel. Az ásványi anyagokban, vitaminokban, aminosavakban és nagy energiatartalmú szénhidrátokban gazdag növény gumójából tabletta (maca vibe) is készül, amely minden herbária polcán megtalálható. Vitalizáló, energetizáló, erőnlét- és szellemiteljesítmény-fokozó, megsokszorozza az agyi kapacitást, csökkenti a stressz szervezetre gyakorolt kellemetlen hatásait, erősíti az immunrendszert, és ami esetünkben a lényeg: a maca vibe fokozza a nemi vágyat, javítja a potenciát és a fogamzóképességet, javítja az ondótermelést és a spermiumok aktivitását. Vágyfokozó hatása 8 hét után tapasztalható. 
A maca vibe nőkre is hat: harmonizálja a menstruációs ciklust, csökkenti a változókori tüneteket, szedhető meddőség vagy általános gyengeség esetén, betegség utáni lábadozáskor, fokozott szellemi és fizikai igénybevétel alatt. Magasvérnyomás-kezelés alatt álló betegek a készítményt kellő óvatossággal szedjék és tájékoztassák orvosukat! Terhesség és szoptatás ideje alatt szedése nem javallt. A maca vibe alkalmazása ez ideig nem okozott mellékhatást.

Ugyan nem növényi anyag, de gyógytápláléknak minősül a fürjtojás is, amely alkalmas a spermaszám növelésére és a spermium gyorsaságának fokozására.

 

 

Hozzászólások